Mali sajam sporta u Novom Pazaru

Mali sajam je Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio u društvu predsjednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševaca.

Otvarajući prvi Mali sajam sporta u Novom Pazaru Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je čestitao novopazarskim sportistima na ostvarenim vrhunskim rezuiltatima i poželeo im uspeh ubuduće.

Jeste za ponos da Novi Pazar ima 4 prvoligaša u kolektivnim sportovima, sjajne pojedinačne sportiste u pojedinačnim sportovima, da ima nacionalne, balkanske, evropske i svetske osvajače medalja u raznim sportovima. I zato smo danas ovde da pokažemo šta je to najkvalitetnije i najbolje u Novom Pazaru, a sportisti i mladi ljudi jesu naše blago, blago naše sredine i naše Srbije”, kazao je Udovičić.

Gradonačelnik Biševac je rekao da su sportisti ambasadori Novog Pazara i da vrijedi ulagati u uslove za njihove treninge a predsjednik Sportskog saveza Srbije Štefanek je naglasio dobru saradnju sa gradom.

Povodom dobrih rezultata sporta i sa ciljem promocije sporta u školama, direktorima osnovnih i srednjih škola uručeni su kompleti lopti.

sandzacki.com