Priznao da je zlostavljao dječaka

Vlasnik pekare “Aida” u Novom Pazaru G. Naki (58) uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je od avgusta u više navrata prisiljavao dječaka (12) da ga oralno zadovoljava. Optuženi je na saslušanju u potpunosti priznao da je zlostavljao dijete i određen mu je pritvor do 30 dana.

Izvor blizak istrazi kaže da je osumnjičeni prvi put napastvovao dječaka krajem avgusta, a posljednji put početkom ove sedmice.

Dječak je u prvo vrijeme ćutao o torturi. Potrebno je utvrditi da li je to bilo jer mu je pekar pretio, ili je dječaka bio stid da prizna šta mu se dešava. Međutim, pre nekoliko dana mališan je skupio hrabrost i sve je ispričao svojim roditeljima – navodi izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da su dječakovi otac i majka odmah sa sinom otišli u policiju koja je uhapsila G. N.

– Nakon privođenja suočen je sa brojnim dokazima, i sve je skrušeno priznao i detaljno pričao šta je sve radio djetetu i gdje ga je sve vodio. Kazao je da je najčešće vodio dječaka kod jednog brda na periferiji grada i na parking kod rekreativnog centra – rekao je izvor, i dodao:

Tjerao je dječaka da ga oralno zadovolji u automobilu. Provjerava se još i da li je pekar ucjenjivao dječaka ili mu je možda čak i nudio novac za seksualne usluge. U cilju zaštite maloljetnika, ne možemo otkrivati kako je osumnjičeni stupio u kontakt sa dječakom. Nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana i prebačen je u novopazarski Okružni zatvor.

Protiv N. G. je podnijeta krivična prijava za obljubunad detetom, za šta mu prijeti od pet do 12 godina robije.

sandzacki.com