Zukorlić obilazi građane Novog Pazara

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić obišao je danas mještane novopazarskog naselja Selakovac. Mještani ovog naselja godinama unazad diskriminisani su od stranke lokalne vlasti. Zalaganjem Muftije Zukorlića, Vlada Srbije i JP “Putevi Srbije” obezbijedili su sredstva za asflatiranje 21 ulice u Novom Pazaru, među kojima i nekoliko ulica u Selakovcu, međutim lokalna vlast pokušava opstruirati ovaj projekat. Muftija Zukorlić mještanima poručio da neće odustati, te da će se ulice asflatirati.

Potom Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić obišao je danas mještane novopazarskog naselja Mur. Muftija Zukorlić sa mještanima razgovarao o diskriminaciji koju sprovodi lokalna vlast. Uputio riječi podrške, uz poruku da će put ka džamiji biti asfltiran, bez obzira na opstrukcije.

Juče je akademik Muamer Zukorlić obišao je danas mještane novopazarskog naselja Selakovac. Mještani ovog naselja godinama unazad diskriminisani su od stranke lokalne vlasti. Zalaganjem Muftije Zukorlića, Vlada Srbije i JP “Putevi Srbije” obezbijedili su sredstva za asflatiranje 21 ulice u Novom Pazaru, među kojima i nekoliko ulica u Selakovcu, međutim lokalna vlast pokušava opstruirati ovaj projekat. Muftija Zukorlić mještanima poručio da neće odustati, te da će se ulice asflatirati.

https://m.facebook.com/SPPstranka/albums/2

sandzacki.com

Svi Komentari

Kliknite ovdje za komentar