Oglasio se Fetić telefon je još kod njih

Danas je na Skupštini Grada Novog Pazara više stotina građana pratilo Skupštinu grada, interesujući se za asfaltiranje 21 ulice za koje su SPP i Muamer Zukorlić obezbedili sredstva, dokumentraciju i izvođače. Građani su negodovali zbog toga što Gradska uporava nije htela da potpiše saglasnost.

Na Skupštni je došlo i do incidenta, kada je direktor Kulturnog Centra Husein Memić ušao u sukob sa građanima, vređajući ih i psujući. U jednom trenutku došlo je do napada na novinara Salahudina Fetića kojem je otet telefon dok je snimao sva dešavanja u skupštini.

Novinar Salahudin Fetić oglasio se nakon ovog incidenta i dao izjavu za portal Espreso.rs

On je naveo da mu je prilikom fizičkog napada od strane poslanike Gradske uprave Ramiza Župića otet mobilni telefon kojim je snimao, a u incidentu su učestvovali i Bekir Sebečevac  – šef obezbeđenja Gradske uprave i Suad Zoranić – sin odbornika Kasima Zoranića.

Danas, u prijepodnevnim časovima, dok sam pratio Skupštinsko zasijedanje grada Novog Pazara doživio sam fizički napad od strane uposlenika Gradske uprave Ramiza Župića kojom prilikom mi je otet mobilni telefon kojim sam snimao, a u čemu su mu pomogli još dvojica saoboraca: Bekir Sebečevac – šef obezbjeđenja Gradske uprave i Suad Zoranić – sin odbornika Kasima Zoranića.

https://youtu.be/TRRobyA5TOE

sandzacki.com