CHR Hajrat poziva na hair

Esselamu alejkum

CHR “Hajrat” je postao adresa za sve kojima je pomoć potrebna.

Centar za humanitarni rad “Hajrat” vas poziva da postanete njihov član, koje u mogućnosti da ustrajno svakog mjeseca izdvaja određenu količinu novca, recimo 5, 10, 20 €, koliko ko može na ime sadake.

Allah voli kada neko ustraje u nekom dobru makar ono bilo i malo. Evo nam šansa da ustrajno dajemo sadaku, koja pomaže mnoge kategorije ljudi, a mi za uzvrat imamo ogromnu nagradu i šansu da nas Allah upiše u one koji dijele u ime Njegovog zadovoljstva.

CHR “Hajrat” je još jedna institucija u nizu mnogobrojnih institucija Mešihata IZ-e i bavi se uopćeno humanitarnim radom.
Hajrat organizuje pravljenje kuća za siromśne, pomaže im u namirnicama, odjeći, obući, organizuje akcije za bolesne, gladne, finansira rad vakufskh kuhinja, plaća stipendije učenicima i studentima itd.

Prijatelji, učlanit se možete kod pomoćnika direktora CHR “Hajrat” hafiza Jasmina ef. Hajrovića (+381644049825 dostupan na watsappu, viberu, faceebook-u i insatgramu) ili direktno u kancelariji Hajrata svakim radnim danom od 08:00 – 15:00h.

Mahsus selam CHR “Hajrat”

Svi Komentari

Kliknite ovdje za komentar